Décoration plante 1
Décoration plante 2

Wie zijn we?

Opgericht door Apotheker Paul Ducroux, werd Calmosine in 1996 geboren op vraag van een kinderarts die overtuigd was van het genezend potentieel van de natuur en om de dagelijkse kwaaltjes van baby’s te verlichten.

25 jaar later zetten wij ons nog steeds in voor deze visie. En dankzij onze dubbele expertise in fytotherapie en probiotica ontwikkelen we natuurlijke, veilige en doeltreffende oplossingen om de dagelijkse kwaaltjes van de baby te verlichten en gezinnen in staat te stellen hun rust en vrede terug te vinden.

Décoration plante 1
Décoration plante 2

Onze dubbele expertise: Phytotherapie & probiotica

Bij Calmosine zijn we er goed van bewust dat een zuigeling geen kleine volwassene is. Vanwege de onvolgroeidheid van zijn organen en de geleidelijke ontwikkeling van sommige van zijn fysiologische functies, moet er bij de verzorging rekening gehouden worden met specifieke eisen en beperkingen. Daarom denken en ontwikkelen wij al onze formules in nauwe samenwerking met een groep onafhankelijke deskundigen, bestaande uit professionals uit de gezondheidszorg die gespecialiseerd zijn in kindergeneeskunde. En het is dankzij deze expertise in kinderziekten dat de oplossingen van Calmosine vanaf de eerste levensdagen worden aanbevolen door vroedvrouwen en kinderartsen en vandaag ook worden voorgesteld in de materniteiten.

Décoration plante 1
Décoration plante 2

Natuurlijkheid in het hart van elke ontwikkeling

Sinds het begin geloven wij in de kracht van de natuur en zijn ons ook bewust van onze rol in het behoud ervan. Al onze producten worden geproduceerd in Frankrijk, met 100% natuurlijke stoffen. We geven altijd de voorkeur aan biologische actieve ingrediënten en duurzame landbouw.

Décoration plante 1
Décoration plante 2

Gezinnen begeleiden vanaf het prille begin

Aanwezig vanaf het prille begin van het leven, begeleiden wij jonge ouders bij problemen die zich in de eerste maanden van hun baby kunnen voordoen: spijsvertering, doorkomende tandjes, slaap, ea. Wetende hoe moeilijk deze momenten kunnen zijn voor baby’s en hun families, zijn onze oplossingen en adviezen er om hen te helpen hun rust en sereniteit terug te vinden.

Contacteer ons

info@calmosine.com
Décoration fleur 1 Décoration fleur 2 Décoration fleur 3

 De vereniging “Magnificat

Zwangere vrouwen in moeilijkheden helpen

Laboratoires Laudavie steunt de vereniging Magnificat, die zich inzet voor zwangere vrouwen in moeilijkheden. Het doel is om hen een plaats te bieden waar er naar hen geluisterd wordt en waar ze aangemoedigd worden, terwijl ze hun zelfvertrouwen vergroten en opnieuw een stevige basis leggen voor hun leven en dat van hun baby.

Wij streven ernaar dat de planten gebruikt in de samenstelling van onze producten, geteeld en geoogst worden door geëngageerde landbouwers die een aanpak hebben van kwaliteit en respect voor het milieu.