Calmosine nachtrust

Voor een goede nachtrust

Calmosine Nachtrust is een natuurlijk voedingssupplement, Bio gecertificeerd, met plantenextracten van citroenmelisse, verbena en oranjebloesem om uw baby te helpen in slaap te vallen en te genieten van een goede nachtrust.

  • Formaat van monodoses, om overal mee te nemen

  • Zonder bewaarmiddelen

  • Vanaf 1 jaar

Décoration plante 1
Décoration plante 2

Bijna één gezin op twee wordt geconfronteerd met slaapproblemen bij hun kind. Daarom heeft Calmosine een natuurlijke en veilige oplossing ontwikkeld om gezinnen te helpen hun sereniteit te vinden en te helpen genieten van rustige nachten.

 

Calmosine Nachtrust Bio is een veilige en natuurlijke oplossing samengesteld uit plantenextracten (Citroenmelisse, Verbena en oranjebloesem), met volgende eigenschappen :

1- helpt in slaap te vallen en de kwaliteit van de slaap te verbeteren

2- vermindert de onrust

3- helpt de baby (en zijn ouders) een stabiele slaap te vinden

 

Calmosine Nachtrust werd getest en goedgekeurd door gezinnen: Meer dan 8 gezinnen op 10 bevelen Calmosine Nachtrust aan na 1 week gebruik*. Het formaat van 10ml monodoses laat toe zich aan te passen aan de verschillende dagelijkse ritmes en een maximale veiligheid te garanderen.

 

Doos van 14 monodoses.

Ons gebruiksadvies

’s Avonds innemen, 30 minuten voor het slapengaan

Van 1 tot 7 jaar: 1 monodosis, vanaf 7 jaar: 2 monodoses

Puur drinken of oplossen in een beetje water

Gebruiksklaar en makkelijk in gebruik

Onze tip: Zet een ritueel op voor het slapengaan in combinatie met Calmosine Nachtrust voor een goede nachtrust.

  • Kan ik Calmosine Nachtrust geven voor de leeftijf van 1 jaar?

    Slaap komt geleidelijk tot stand tijdens de eerste maanden van het leven van uw baby. Een zuigeling begint door de nacht te slapen rond 6-8 maanden. Het is ook rond 6 maanden dat uw baby het onderscheid begint te maken tussen dag en nacht.

    Tijdens de eerste 12 maanden wordt de slaap nog geregeld door dutjes overdag. Daarom wordt het niet aangeraden om slaapmiddelen te geven voor de leeftijd van één jaar.

    Bovendien zijn de plantendoseringen die in de samenstelling van Calmosine Nachtrust worden gebruikt, berekend voor een gewicht van 10kg. Rond de 12 maanden weegt een baby echter gemiddeld 9,6kg.

  • Een vriendin raadde mij aan Calmosine Nachtrust te gebruiken omdat het goed gewerkt heeft bij haar kind, maar ik zie geen resultaat thuis, waarom? Vanaf wanneer kan ik de resultaten van Calmosine Nachtrust op mijn kind zien?

    Calmosine Nachtrust moet gepaart gaan met een slaapritueel.

    Er moet vastgelegd worden of er problemen zijn met het in slaap vallen en/of het wakker worden ’s nachts.

    Elk kind heeft een andere gevoeligheid voor planten. De resultaten kunnen over een langere of kortere periode zichtbaar worden. Een studie uitgevoerd door het “Institut des Mamans” bij 70 moeders met kinderen tussen 1 en 11 jaar met slaapproblemen die een kuur van een week volgden, toonde aan dat 73% van hen Calmosine Nachtrust doeltreffend vond om hun kind te helpen in slaap te vallen en terug te keren naar een regelmatig slaappatroon. 80% van hen verklaarde dat Calmosine Nachtrust hun kind kalmeerde.

  • Is Calmosine Nachtrust een slaappil?

    Neen, Calmosine Nachtrust is geen slaappil. De samenstelling op basis van citroenmelisse helpt onrust en prikkelbaarheid te verminderen, vergemakkelijkt het in slaap vallen en verbetert de kwaliteit van de slaap. Citroenverbena draagt bij tot een regelmatige slaap dankzij zijn kalmerende eigenschappen. Calmosine Nachtrust is dus niet verslavend.

  • Hoe lang kan het product gebruikt worden?

    Eenmalig of in kuren van twee weken, indien nodig te herhalen.

Calmosine heeft zorgvuldig 2 planten geselecteerd omwille van hun erkende eigenschappen, geassocieerd met de delicate en rustgevende smaak van oranjebloesem

Décoration plante 1
Décoration plante 2
Décoration plante 1
Décoration plante 2

Citroenmelisse

Citroenmelisse is een plant uit de lipbloemenfamilie die al eeuwenlang wordt gebruikt om onrust en prikkelbaarheid te helpen verminderen, makkelijker in slaap te vallen en de kwaliteit van de slaap te verbeteren.

Décoration plante 1
Décoration plante 2

Citroenverbena

Citroenverbena is een plant uit de ijzerhard-familie die dankzij haar kalmerende eigenschappen bijdraagt tot een stabiele nachtrust.

Décoration plante 1
Décoration plante 2

Oranjebloesem

Oranjebloesem is een plant uit de wijnruitfamilie die erg populair is omwille van het subtiele en zoete aroma.

Arrière plan conseils

Wij streven ernaar dat de planten gebruikt in de samenstelling van onze producten, geteeld en geoogst worden door geëngageerde landbouwers die een aanpak hebben van kwaliteit en respect voor het milieu.